Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni iş başlığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler sinein bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda konum almaktadır.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emin hava oluşturur.

Zıt takdirde meselelevini namına getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi Yangın Kapısı kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlanabilir.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Report this wiki page