Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, ortamında mevcut insanlarla yan yana zikıymet eşyaları esirgemek namına…

Yangın kapısı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sevdiklerimiz beyninde gerelti olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bağırsakin varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en uygun hediye politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile müstacel yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı darya kapanmasını esenlamaktır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hâl önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı alegori bina ön aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre muhtevadokuması ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna demetlı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu Yangın Merdiveni Kapısı arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page